کارایی تولید محتوا

کارایی تولید محتوا | خدمات طراحی سایت و برنامه نویسی انواع پلتفرم ، اپلیکیشن در شمال کشور با سابقه درخشان از سال 1385 بصورت حرفه ای

کارایی تولید محتوا

کارایی تولید محتوا

تولید محتوا یعنی چی؟

تولید محتوا، پایه و اساس بازاریابی دیجیتال مدرن است. در واقع تولید محتوا به فرآیند تحقیق کردن، ایده پردازی و تبدیل ایده‌ها به محتوایی ارزشمند برای کاربران است که می‌تواند محصول یا خدماتی را برای کاربر معرفی کند. اما کاربرد تولید محتوا چیست؟ یک محتوای دیجیتالی می‌تواند با اشکال مختلفی مثل صفحه وب، وبلاگ، اینفوگرافیک، ویدیو و یا پست‌های شبکه‌های اجتماعی ایجاد شود. هدف اصلی و کاربرد تولید محتوا در بازاریابی دیجیتال، جذب مخاطب یا مشتری است. محتوا می‌تواند در عین حال که اطلاعات مورد نیاز برای تصمیم‌گیری خرید را در اختیار مشتریان قرار دهد، شخصیت برند شما را هم شکل می‌دهد. هر روزه میلیون‌ها محتوا به صورت آنلاین منتشر می‌شود، بنابراین برای متمایز بودن و تأثیرگذاری بیشتر روی مشتریان، شما باید ایجاد محتوا باکیفیت را سرلوحه کارتان قرار دهید. تفاوت فاحشی بین یک محتوای باکیفیت و بی‌کیفیت وجود دارد. یک محتوای خوب مثل ستاره‌ای در آسمان همیشه روشن است، در حالی که محتوای بی‌کیفیت در بین میلیون‌ها محتوای اینترنتی محو می‌شود. یک محتوا باکیفیت باید به سوالات مخاطب پاسخ دهد، نیازهای او را برطرف کند، به موضوع خاصی اشاره کند، سرگرم کننده باشد یا چیزی را به کاربر آموزش دهد تا ارزشمند باشد.

انواع محتوا چیست؟

محتوا می‌تواند در انواع و ابعاد مختلفی مثل یک نوشته، صدا، ویدیو یا یک عکس تولید شود. از محتوای نوشتاری می‌توان به وبلاگ، مباحث سئو، پست‌های شبکه‌های اجتماعی، ایمیل و کتاب الکترونیکی اشاره کرد. اینفوگرافیک‌ها و فایل‌های GIF از نوع محتوای عکسی هستند. پادکست‌ها و کتاب‌های صوتی از جمله محتوای صوتی محسوب می‌شوند و انواع انیمیشین‌ها، کلیپ‌های تصویری وبینار و غیره نیز محتوای ویدیویی را تشکیل می‌دهند. اما انواع تولید محتوا در فضای مجازی که مجبوبیت زیادی دارند کدامند؟

  • اینفوگرافیک: بهترین راه برای نمایش آمار که اطلاعات مهمی را در یک نگاه در اختیار کاربران می‌گذارند.
  • وبلاگ: وبلاگ‌ها و مقالات قلب کمپین‌های بازاریابی محتوا هستند. زیرا زمان کافی برای درک عمیق یک موضوع را برای کاربر فراهم می‌کنند.
  • پادکست: محتواهای صوتی مثل پادکست‌ها به برندها اجازه می‌دهند با مخاطبان خود ارتباط نزدیک‌تری پیدا کنند و جایگزین خوبی برای محتوای نوشتاری هستند.
  • ویدیو: انیمیشن‌ها، کلیپ‌های ویدیویی یا مصاحبه‌ها نیز بسیار برای مخاطبان جذاب است.

اهمیت تولید محتوا؛ چرا تولید محتوا مهم است؟

تولید محتوا باکیفیت و خوب به جذب مخاطب کمک می‌کند و تلاش می‌کند کاربران را برای مدت طولانی‌تری در سایت یا شبکه اجتماعی شما نگه دارد. اگر صاحب یک کسب‌وکار آنلاین هستید، با تولید محتوای آنلاین می‌توانید میلیون‌ها کاربر اینترنتی را به مشتریان بالقوه تبدیل کنید تا به خرید محصولات شما ترغیب شود. اگر هم یک وب‌سایت خبری دارید، می‌توانید با محتوای جذاب کاری کنید که مخاطبان به کاربران دائمی شما تبدیل شوند و از تبلیغات درآمدزایی کنید. تولید محتوا در اینترنت می‌تواند باعث شناخت کاربران با برند شما شود و اعتمادی را بین شما و آن‌ها ایجاد کند. البته تمام این‌ها فقط به شرطی امکان‌پذیر است که برای تولید محتوای خود استراتژی چیده باشید. شما باید برای انتشار محتوای خود برنامه‌ریزی داشته باشید تا بتوانید کاری کنید که مخاطبان دائماً به سایت یا پیج شبکه اجتماعی شما سر بزنند و محتواهای دیگرتان را هم مطالعه کنند.

روش های کسب درآمد از تولید محتوا به روش دلاری و ریالی

1. استخدام به عناون کارشناس تولید محتوا سایت

چند سالی است که سایت های به محتواهای خود اهمیت بیشتری می دهند و برای آنکه بتوانند محتوای خوب در سایت خود داشته باشند به یک نویسنده خوب نیاز دارند. البته طبق تجربه شخصی واقعا پیدا کردن یک نویسنده خوب هم بسیار سخت است. پس این یک فرصت خوب برای شماست تا بتوانید در مدت زمان کوتاهی (یک هفته) بتوانید موارد مهم رو یاد بگیرید و شروع به کار در این زمینه کنید. درآمدی که شما می توانید از این طریق کسب کنید در صورتی که تمام وقت در جایی مشغول باشید میانگین از 12 الی 25 میلیون تومان (در سال 1402) می باشد و در صورتی که فریلنسر باشید 1 الی 40 میلیون تومان می تواند باشد. البته کسب درآمد 40 میلیون تومان در زمانی می باشد که شما بتوانید به صورت انگلیسی هم نگارش کنید.

2.تولید محتوا در اینستاگرام

تاسیس یک پیج اینستاگرامی و تولید محتوا به صورت ویدئویی و تصویر هم می تواند یکی دیگر از روش های کسب درآمد از تولید محتوا باشد. البته این ایده می تواند به صورت بلاگری، فروش محصول، دریافت اسپانسر و… باشد که هر کدام را کم و بیش خودتان آشناییت دارد. درآمدی که شما می توانید از این طریق کسب کنید بسته به موضوع، تلاش و نوع تبلیغات شما بستگی دارد که می تواند از 0 تومان تا چند صد میلیون تومان در ماه باشد.

3.تاسیس یک کانال یوتیوب

آیا می دانستید یوتیوب به افزادی که در یوتیوب فعالیت می کنند پول می دهد؟ آن هم دلاری! بله، این موضوع کاملا واقعی است و مهمترین علت مهاجرت اینفلوئنسرها از اینستاگرام به یوتیبو هم همین موضوع است. در واقع یوتیوب بسته به شرایط خاصی که در می توانید در مقاله قوانین و مقررات تولید محتوا در یوتیوب مشاهده کنید به شما هزینه ای پرداخت می کند. درآمدی که شما می توانید از این طریق کسب کنید بسته به تعداد ساب اسکرایب و ویوو ویدئو شما دارد.

4.تدوین ویدئو

اگر فردی خلاق هستید و دوست دارید فعالیت های خاصی انجام دهید و البته درآمد بسیار بالایی هم داشته باشید توصیه ما به شما تدوین ویدئو هستش. البته اینکار نیاز به یک سیستم کامپیوتر نسبتا قوی و چندین دوره آموزشی بسیار خوب و در کنار همه این موارد پشتکار و تجربه دارد. تدوین ویدئو برای افراد متخلف مثل اینفلوئنسرها می تواند یک منبع درآمد بسیار خوب برای شما باشد. درآمدی که شما می توانید از این طریق کسب کنید بسته به تخصص شما و رابطه دارد که می تواند از 1 الی 2 میلیون تا در مواقع خاص 60 میلیون تومان باشد.

5.تاسیس سایت انگلیسی زبان و کسب درآمد دلاری

خبر خوش برای کسانی که زبان انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی و حتی عربی بلد هستند این هستش که این افراد می توانند با تاسیس یک سایت به زبان غیر فارسی و درج مقالات در این سایت بازدیدکنندگان را به سایت خود آورده و از طریق تبلیغات گوگل ادسنس به در آمد دلاری برسند. البته اینکار تا حدی نیاز به درک سئو دارد و شما باید مفاهیم اولیه سئو را بلد باشید تا بتوانید سایت را بهبود بدهید. درآمدی که شما می توانید از این طریق کسب کنید از چند دلار تا چند هزار دلار در ماه می باشد.

6.آموزش تولید محتوا به دیگران

پس از آنکه تولید محتوا را یاد گرفتید آموخته های خودتان را به دیگران بفروشید. درآمدی که شما می توانید از این طریق کسب کنید خیلی زیاد نیست و ممکن است حتی در ماه هایی درآمد شما صفر باشد.

7.فروش ویدئوهای آموزشی

هر چیزی که بلدی رو به دیگران هم آموزش بده و ازش کسب درآمد بکن! با این استراتژی شما می توانید تنها در مدت زمان کوتاهی تبدیل به یک استاد شوید و پس از مدتی اسمتان به سرعت در بین همگان مطرح شود. درآمدی که شما می توانید از این طریق کسب کنید بسته به موضوع فعالیت شما دارد.

8.استخدام به عنوان ادمین اینستاگرام

از آن دسته از کارهایی که به هیچ وجه به هشکی پیشنهاد نمیدهیم “استخدام به عنوان ادمین اینستاگرام” است. البته برای مدت زمان کوتاه بد نیست ولی اگر شما با هر ادمینی که سابقه طولانی در این زمینه دارد صحبت کنید خواهید فهمید که چقدر اینکار سخت است و البته بدتر از آن شما شخص دیگری را پولدار کرده اید. در واقع اگر شما آن پیج را برای خودتان میزدید و این همه فعالیت مختلف را برای خود انجام میدادید می توانستید شما جای مدیرتان پولدار باشید. در هر صورت استخدام به عنوان ادمین اینستاگرام می تواند به شما درآمدی از 4 میلیون تومان تا 30 میلیون تومان داشته باشد.

9.تاسیس سایت فارسی زبان و دریافت تبلیغات

این دقیقا همان کاری هستید که در مدل کسب درآمدی شماره 5 به آن اشاره شد، فقط تفاوت آن تاسیس یک فارسی زبان به جای انگلیسی است. در واقع شما می توانید یک سایت فارسی زبان در یک زمینه خاص تاسیس کنید و با نوشتن چند مقاله در ماه آن سایت را ارقاء دهید و بازدید کننده دریافت کنید. پس از آن می توانید با فروش رپورتاژ آگهی و تبلیغات کلیدی و بنری در سایت خود به درآمد برسید.

10.ایده یابی و مشاوره در زمینه تولید محتوا

اگر ذهن خلاق دارید و از طرفی در تولید محتوا دارای تجربه خوبی هستید این گزینه می تواند برای شما بسیار عالی باشد. پیدا کردن ایده های خاص و درجه یک برای بسیار از شرکت ها کار دشواری است. شما می توانید به جای آنها فکر کنید و ایده یابی کنید. از طرفی هم اگر افراد در این زمینه نیاز به مشاوره داشتند می توانید آنها را راهنمایی کنید و از این طریق کسب درآمد داشته باشید. درآمدی که شما می توانید از این طریق کسب کنید 10 تا 20 میلیون تومان در ماه می باشد.

11.فروش عکس‌ها و تصاویر متحرک

یادمان نرود که عکاس ها هم تولید کننده محتوا هستند، پس در این زمینه علاوه بر گرفتن پروژه های عکاسی می توانید از طریق فروش عکس های خود هم کسب درآمد داشته باشید. البته سایت های خارجی هستند که برای اینکار به شما پول هایی از جنس دلار به شما می دهند.

12.تولید پادکست و دریافت درآمد از طریق تبلیغات و حمایت‌های مالی

صدای خوب نعمتی است که شما می توانید ازش به عنوان یک راه درآمدی نگاه کنید. در واقع در گذشته افراد خوش صدا تنها می توانستند گوینده رادیو و تلویزیون بشوند ولی امروزه بجز اینکارها شما می توانید پادکست تولید کنید و در بین کلمات خود اسم برخی از اسپانسرهای خود را بازگو کنید و پول دریافت کنید. درآمدی که شما می توانید از این طریق کسب متاستفانه خیلی زیاد نیست و محدود به 2 الی 3 میلیون تومان می باشد. (البته بسته به میزان مخاطب شما این میزان می تواند بسیار بیشتر باشد)

13.ارائه خدمات طراحی گرافیکی

اگر دوست ندارید یک کارها روزانه چندیدن بار انجام دهید و نیاز دارید تا خلاقیت و تخصص خود را به رخ همه بکشید کافیست تا یک طراح گرافیک شوید. درآمدی که شما می توانید از این طریق کسب 15 الی 30 میلیون تومان در ماه باشد.

درآمد تولید محتوا متنی در ایران و خارج

در مورد محتوای متنی می‌توان گفت هر چه کیفیت محتوایی که تولید می‌کنید بالاتر باشد، قلم شیوایی داشته باشید و استانداردهای سئو را به خوبی در متن رعایت کرده باشید، درآمد حاصل از تولید آن هم بیشتر خواهد بود. یکی از فاکتورهایی که روی درآمد کارشناس تولید محتوای سایت تأثیر مستقیم دارد، تعداد کلماتی است که او در طول یک ماه می‌نویسد. اغلب کارفرمایان «تعداد کلمات» را ملاک محاسبه دستمزد یک تولیدکننده محتوا قرار می‌دهند. بنابراین هر چه بیشتر بنویسید، درآمد شما نیز بیشتر خواهد بود. برخی از محتواهایی که کارفرما از شما می‌خواهد بازنویسی یا تألیفی هستند. مسلماً حق‌الزحمه برای متنی که بازنویسی می‌شود خیلی کمتر از یک متن تألیفی است که تولیدکننده محتوا باید برای آن جستجو کرده و اطلاعات مختلفی را جمع‌آوری کند. نوع دیگری از تولید محتوا نیز وجود دارد که در آن باید یک متن از یک زبان دیگر به زبان فارسی ترجمه شود و نویسنده حق اضافه کردن چیزی به متن به جز ترجمه روان منبع ندارد. اما بالاترین درآمد تولید محتوای اینترنتی مربوط به تولید محتوا به زبان‌های خارجی است که یک شخص می‌تواند به عنوان یک فریلنسر عضو وب‌سایت‌های فریلنسینگ خارجی شده و درآمد دلاری به دست بیاورد. بطور متوسط درآمد یک نویسنده محتوا در صورتی که استخدام تمام وقت در یک مجموعه باشد کمتر از 12 میلیون تومان نمی باشد، این عدد می تواند تا 25 میلیون تومان هم برسد. همچنین اگر کارشناس تولید محتوا به صورت دورکاری فعالیت کند می تواند با چند مجموعه به صورت همزمان فعالیت کرده و میزان دستمزد خود را بطور متوسط تا 15 میلیون تومان برآورد کند.